Kosár
Master-Aid gyártó oldal

PIETRASANTA PHARMA S.p. A. alapítása

A vállalatot 1986-ban alapította a bátor és haladó gondolkodású Gianpaolo Neri, akinek legfontosabb célja az volt, hogy olyan kifogástalan minőségű sebápoló termékeket gyártson, melyek mind hatásfokban nind innovációban meghaladják a korukat és minden igényt kielégítenek.

A vállalat rövid idő leforgása alatt, egy elismert és jól képzett vállalat színvonalára emelkedett, mely mára vezető szerepet játszik a gyógyászati szektorban. A vállalat székhelye egy modern épületegyüttes Viareggioban (Olaszországban).

Vezető márka a gyógyászati szektorban

modern technológia, professzionális sebkezelés

A vállalat sikerének titka a gyártási folyamatok finom és összetett szakaszainak közvetlen ellenőrzésében rejlik. A gyártás minden szakasza a gyáron belül történik, ezáltal biztosítva a legmagasabb minőségi követelmények kielégítését. A speciális gépeket és eszközöket az egyes osztályokon, külön-külön ellenőrzött mikroklímájú helyiségekben helyezték el. A gépek a legmodernebb technológiával készültek a kifejezetten a vállalat szakembereinek szaktudására alapozva.

A vállalat büszkesége a Master-Aid márka, melyek között az eldobható gyógyászati termékek széles skáláját találhatjuk, mint például sebtapaszokat, kötésrögzítőket, speciális gyógytapaszokat, pólyákat, higiénés termékeket, valamint steril kötszereket.

Professzionális gyártástechnológia Tovább
Speciális ragasztóanyag Tovább
Különleges gézpárnák Tovább