Kosár
Master Aid részletek
  Vissza

Professzionális gyártástechnológia

A Master-Aid termékek professzionális gyártástechnológia alapján készülnek, kizárólag az egyes termékek gyártására egyedelig összeállított speciális gépsorokon.

Pietrasanta Pharma-nál a gyártási folyamat minden szakaszát minőség ellenőrzésnek vetik alá. Nem csupán a törvényileg előírt ellenőrzéseket végzik el, hanem saját laboratóriumukban, a termékeket folyamatosan tesztelik. Vizuális, mikrobiológiai, vegyi és fizikai tesztelést végeznek, hogy garantálhassák a termékek és a csomagolások hatékonyságát, sterilitását és épségét.

A termékek úgynevezett felbontás-biztos csomagolással készülnek, melyeket gépek számolnak, ellenőriznek, lezárnak és gyártási számmal jelölnek meg, így a termék védve van a hamisítás vagy a megrongálás ellen.

A Pietrasanta Pharma-nak sikerül állandóan és jelentős mértékben növelnie az eladást mind Olaszországban, mind pedig a legnagyobb nemzetközi piacokon. A vállalat kiállja a nemzetközi összehasonlítást, és folyamatosan növekszik, miközben hangsúlyt fektet az új termékek kutatására és fejlesztésére is úgy, hogy közben változatlan marad a termékek tökéletes minőségét garantáló szigorú biztonsági és hatékonysági paraméterekkel zajló precíziós termelés.

A vállalat gyártási és adminisztrációs rendszerei tökéletesen megfelelnek minden Európa Unióra vonatkozó szabványnak és minőségbiztosítási követelménynek. A termékek így egy rendkívül magas minőségi paraméterekkel rendelkező kategóriát képviselnek.

Egészségügyi szektor

A Master-Aid termékek kizárólag az egészségügyi szektor számára készülnek, és kizárólag a gyógyászati szektorban kerülnek felhasználásra, illetve gyógyszertárakban és gyógyászati termékeket forgalmazó üzletekben lehet megvásárolni.

Ezzel az értékesítési politikával is bizonyítjuk elhivatottságunkat az egészségügyi termékeknél fontos kiváló minőség megtartásában. Miközben nagyra értékeljük az orvosok és a gyógyszerészek közvetítő szerepét, melyet a betegek felé tesznek.

Kényelmes légáteresztés tökéletes tapadás mellett

Fájdalommentesen eltávolítható ragasztószalag

  Vissza

Speciális ragasztóanyag

A Master-Aid termékek gyártásánál használt ragasztóanyag egyedülálló Európában. Kizárólag ezek a termékek rendelkeznek ezzel a különleges ragasztóanyaggal.

Akril alapú UV sugárral retikulárisan átalakított Hot melt – Pressure sensitive ragasztó.

Ez egy dermoaktív ragasztó, mely a test hőmérsékletét megérezve fellágyul és enyhe nyomással aktiválódik, így rendkívül stabil tapadást biztosít. Ezenkívűl nagy előnye, hogy a tapadása az idő múlásával erősödik, mert a test melege folyamatosan aktívan tartja, más anyagok pedig folyamatosan veszítenek tapadási erejükből. Ezenfelül teljesen légáteresztő, tökéletesen hypoallergén, nem hagy semmilyen nyomot és fájdalom mentesen eltávolítható.

Védelem a bakteriális fertőzések ellen

Tapadásmentes filmréteg, gyorsabban gyógyuló sebek

  Vissza

Különleges gézpárnák

Minden Master-Aid sebtapasz gézpárnája különleges. Minden gézpárna el van látva egy tapadás mentes filmréteggel, valamint mikroszálakkal van megerősítve a szétfoszlódás ellen, így nem ragadnak bele a sebbe.

A gézpárnák nagy része hatóanyagot is tartalmaz. A gézpárnák fertőtlenítő szerrel vannak átitatva, melyek védenek a bakteriális fertőzések ellen, mert megakadályozzák a seb mikrokörnyezetében a baktériumok elszaporodását. A fertőtlenítőszer melyet ezek a gézpárnák tartalmaznak: 0,5%-os clórhexidin-diglukonát.