Kosár
Ortoptikai szemápoló termékek

Visustrin szemcsepp 10 x 0,5ml

Nettó ár: 2088 Ft
Bruttó ár: 2652 Ft

SZEMCSEPP

PERILLA KIVONAT ÉS HYALURONSAV, 0,5 ML-ES TÉGELYEK, PH-KOMPATIBILIS

JELLEMZŐK: Szemészeti használatra szánt gyógyászati termék, amely alacsony viszkozitású, steril, fiziológiás pH semleges, tartósítószer mentes, iso-osmolos oldatból áll. Perilla kivonatot, hyaluronsavat, nátriumsót és tisztított vizet tartalmaz. 0,5 ml-es, magas biokompatibilitású, kisméretű tégelyekbe van csomagolva. A növény magvaiból és leveleiből nyert Perilla kivonat a szabadgyökök hatását akadályozó polifenolokat tartalmaz. A hyaluronsav egy magas biokompatibilitású poliszacharid polimer, amely erőteljes hidratáló képességgel rendelkezik; szemészeti felhasználás esetén kiváló kenőanyagként viselkedik viszkoelasztikus tulajdonságának köszönhetően. Rendkívül magas minőségi, illetve pontos mennyiségi összetételének köszönhetően antioxidáns, frissítő és nedvesítő hatással rendelkezik. Kontaktlencse felhelyezése előtt, és viselése közben is alkalmazható. Gyakori és hosszan tartó használat esetén is javasolt.

ALKALMAZHATÓ: • Szemszárazság: Környezeti tényezők okozta illetve rendellenességtől keletkező kiszáradás. • Szemgyulladás: Környezeti tényezők által okozott problémák (szél, füst, só, szennyezés, napsugárzás, száraz levegő, intenzív fény) • Szemfáradtság: Látószerv intenzív és hosszú időtartamon keresztül történő használata (munka, tanulás, számítógép és televízió használata)

FIGYELMEZTETÉSEK: Kizárólag szemészeti célra. Nem használható abban az esetben, ha a készítmény bármely anyagával szemben ismert inkompatibilitás áll fenn. Azonnal fel kell függeszteni a kezelést, ha a használat alatt bármilyen rendellenesség észlelhető. A tégely felbontása után a megmaradt mennyiséget 12 órán belül fel kell használni.

Egészségmegőrzés professzionálisan

Gyógyászati eszközök és készítmények az egész családnak!