Kosár
Master-Aid steril sebfedők

Sterigrap sebzáró t. 10db 75 x 3mm

Nettó ár: 1200 Ft
Bruttó ár: 1524 Ft

SEBÖSSZEHÚZÓ STERIL RAGTAPASZ

ERŐS TAPADÁS, KÍMÉLETES MEGOLDÁS

Felszakadt vagy vágott sebek varratainak összezárására alkalmas. Kiegészíti illetve helyettesíti a kapcsokat, így elősegíti a sebek tökéletes záródását. Egy poliészter légáteresztő fóliahordozóból áll, amely rendkívül erős és ellenálló tartást biztosít a varratokon. Nem használható nedvező, fertőzött, vagy nedves sebeknél.

• Szalag: Modern innovatív anyaga mind a gyógyszerészek, mind az alkalmazók, igényeit kielégíti.  Tökéletes tapadást biztosít a bőrön, elősegítve a tapasz biztos rögzítését.

• Ragasztó: Dermoaktív, hypoallergén (HM-PS) ragasztóanyagának köszönhetően nem okoz semmiféle allergiás tünetet, a bőrt hagyja lélegezni, izzadáskor is tökéletesen tapad, és folt nélkül fájdalommentesen eltávolítható.

FELHASZNÁLÁS

1) Amennyiben a vérzés elállt, tisztítsa meg és fertőtlenítse a bőrt a seb környékén. A csík felragasztása előtt a bőr legyen száraz.

2) Nyissa ki a steril csomagolást, és távolítsa el az első sebzáró csíkot a szilikon papírról.

3) Az alkalmazást kezdje a vágott seb közepén, oly módon, hogy a csíkot előbb a seb egyik oldalán helyezi el. Illessze a sebszéleket egymáshoz, majd helyezze a csík másik felét is a bőrre. Vigyázat, a sebszélek nem fedhetik egymást!

4) Folytassa az alkalmazást további – párhuzamosan elhelyezett – csíkokkal a seb bezáródásáig.

5) Amennyiben szükséges, védje a sebet steril gézlappal is.

6) A csíkok eltávolítását a végüktől elindulva kezdje és óvatosan szedje fel.

Egészségmegőrzés professzionálisan

Gyógyászati eszközök és készítmények az egész családnak!