Kosár
Ortoptikai szemápoló termékek

Ortopad regular skin 20db

Nettó ár: 1971 Ft
Bruttó ár: 2503 Ft

ORTOPTIKAI SZEMTAKARÓ

JELLEMZŐK: Az ORTOPAD szemtapasz az ortoptikai kezelésekhez (gyengén látás, kancsalság) nélkülözhetetlen, műszakilag és minőségileg is teljesen kifogástalan szemtakaró. Hosszas kutatómunka és klinikai tesztek eredménye, melyben figyelembe vették a szakorvosok és a felhasználók javaslatait. A hordozóréteg bambuszból készült különleges anyag, amely lehetővé teszi a bőr tökéletes szellőzését, segít elkerülni az izzadság problémáját és maximális kényelmet nyújt. A formája tökéletesen megfelel a szemkörnyéki terület anatómiájának. (innovatív piskóta forma, begyűrődést gátló bemetszéssel) Dermoaktív, hypoallergén, bőrbarát ragasztóanyagnak köszönhetően nem okoz irritációt még a hosszas kezelések során sem.

Hordozó: Formája tökéletesen megfelel a szemkörnyéki terület anatómiájának. (innovatív piskóta forma, begyűrődést gátló bemetszéssel) Fehér, illetve színes bambuszból készült különleges anyag. A színek kifejezetten a gyermekek színvilágához alkalmazkodnak. A felhelyezés során, a keskenyebb résznek kell az orr felé lennie.

Gézpárna: Középen elhelyezkedő lágy gézpárnának a belsejében egy speciális fényvédő betét van, mely teljesen megakadályozza a fény átszűrődését (ez az ideális szemtapasz alapvető jellemzője).

Ragasztó: Nem tartalmaz oldószert, kolofóniumot, sem pedig annak származékait, nem tartalmaz latexet, sem természetes kaucsukszármazékokat vagy tartósítószert. Dermoaktív, hypoallergén (HM-PS) ragasztóanyag, mely nem okoz semmiféle allergiás tünetet, a bőrt hagyja lélegezni, és folt nélkül fájdalommentesen eltávolítható.

Az ORTOPAD szemtakaró szemorvosok által vényre felírható az OEP által támogatott termék.

HASZNÁLATA: A védőfólia eltávolítása után a szemtapaszt a zárt szemre kell helyezni, megtisztított és száraz bőrfelületre. Figyelni kell arra, hogy a felhelyezés során, a keskenyebb része legyen az orr felé. Körkörösen le kell nyomni a széleket, hogy a dermoaktív ragasztóanyag kioldódjon és a tapasz megfelelően a bőrhöz tapadjon. Az utasításnak megfelelően, de naponta mindenképpen ki kell cserélni az ORTOPAD szemtapaszt.

Egészségmegőrzés professzionálisan

Gyógyászati eszközök és készítmények az egész családnak!