Kosár
Foot Care lábápoló termékek

Foot Care Crio Spray szemölcsírtó 50ml

Nettó ár: 5037 Ft
Bruttó ár: 6397 Ft

SZEMÖLCSÍRTÓ SPRAY

JELLEMZŐK:
A Foot Care Crio szemölcsirtó spray a szemölcsök alacsony hőmérsékleten történő kezelésére és eltávolítására szolgál. A termék lefagyasztja a szemölcsöt, és egy olyan folyamatot indít el, amelynek révén a szemölcs 10-12 nap alatt teljesen eltűnik.

HOGYAN FEJTI KI A HATÁSÁT?
Az applikátoron lévő fagyott tampon és a szemölcs közötti kapcsolat határozza meg a szemölcs hőmérsékletének csökkentését.
A szemölcs fagyasztása egy apró fájó érzést okozhat, de ez gyorsan megszűnik.
A kezelt terület néhány percig érzékeny marad, és viszkethet.
A kezelést követő napokban a szemölcsön egy parányi hólyag jelenhet meg.
10 és 12 nap közötti idő elteltével megindul a bőr újbóli kialakulása, és a szemölcs helyén egészséges bőr nő.

A KEZELÉS IDŐTARTAMA:
A hidegterápiás kezeléshez az szükséges, hogy a fagyott tampon és a szemölcs egymással érintkezzen, és ennek az érintkezésnek az időtartama függ a szemölcs méretétől és helyétől (tenyéren, talpon).
A talpon lévő szemölcsök általában ellenállóbbak, ami miatt még akkor is hosszabb kezelési időt igényelnek (mint például a tenyéren lévők), ha a méretük ugyanakkora.
Az alábbi táblázat mutatja a kezelés időtartamát a szemölcs méretétől és helyétől függően.

HÁNY KEZELÉSRE VAN SZÜKSÉG?
Általában egyetlen kezelés elegendő. Amennyiben a szemölcs nem múlik el 10-12 nap elteltével, ismételje meg a kezelést! A kezelés legfeljebb 3 alkalommal ismételhető, de közöttük mindig 10-12 nap szünetet kell tartani. Ha a szemölcs a harmadik kezelés után sem múlik el, forduljon orvoshoz!

HASZNÁLATA:
1. Helyezze be az applikátort a szórófej megfelelő nyílásába.
2. Vegye le a fej biztonsági takarólapját!
3. Nyomja meg a fejet, hogy az applikátor végén lévő tampon átitatódjon, és eközben tartsa függőlegesen a tartályt!
4. Ahogy a folyadék megjelenik a tamponon, engedje fel a fejet!
5. Várjon 30 másodpercig, hogy a tampon elérje a kívánt hőmérsékletet.
6. Tartsa a tampont közvetlenül a szemölcsre nyomva 20-40 másodpercen keresztül (lsd. a lenti táblázat), de ne dörzsölje!
7. A kezelés után légáteresztő gézpárnával védje a szemölcsöt!
8. Vegye le az applikátort, úgy, hogy közben nem ér kézzel a tamponhoz, és tegye vissza a biztonsági takarólapot a tartályra!

CSOMAGOLÁS

  • 50 ml spray, amely a következő gázok elegye: metil-éter, propán, n-bután és i-bután
  • egy biztonsági takarólap a permetezőfejen, amelyet használat előtt el kell távolítani
  • 12 db egyszer használatos habapplikátor a termék adagolásához
  • használati utasítás, amelyet az alkalmazás előtt gondosan el kell olvasni

FIGYELMEZTETÉS:
A tartályban nyomás van. Ne hagyja tűző napon! Ne tegye ki 50 oC feletti hőmérsékletnek! Ne szúrja ki, vagy dobja tűzbe, még azután sem, hogy kiürült. Ne nyomja a permetet nyílt lángba vagy izzó felületre! Tartsa távol minden égő anyagtól! A használat közben ne dohányozzon, és tartsa gyermekek elől elzárva. Csak megfelelően szellőző helyen használja! Ne lélegezze be, és a szert ne permetezze a szemébe! Ha nem biztos abban, hogy a bőrön lévő képződmény szemölcs, a használat előtt konzultáljon orvossal! A szer kizárólag külsőleg használható. Ne alkalmazza akkor, ha cukorbeteg, vagy keringési problémái vannak. Terhesség és szoptatás idején se használja! A termék kizárólag a hozzá adott adagolócsővel használható. A csövet ne használja egymás után többször (egyszer használatos)! Ne használja anyajegyre, májfoltra, sérült, irritált vagy fertőzött bőrre! Ne használja különösen kényes helyeken, mint az arc, a szemek környéke, a hónalj, mellek, nemi szervek vagy nyálkahártyák. Ha irritációt tapasztal, ne használja tovább! A termék nem megfelelő használata fagyási sérüléseket vagy vakságot okozhat.

Egészségmegőrzés professzionálisan

Gyógyászati eszközök és készítmények az egész családnak!