Kosár
Master-Aid gyógyászati termékek

Illa terhességi teszt 15ml/HCG

Nettó ár: 1912 Ft
Bruttó ár: 2008 Ft

VIZELETSUGARAS TESZT-PÁLCA

JELLEMZŐK:
Az ILLA TEST segítségével egy speciálisan otthoni ellenőrzésre kifejlesztett, vizeletből történő terhességi vizsgálat végezhető el. Egy anti α-hCG poliklonális antitest, valamint egy aranykolloiddal jelzett anti β-hCG monoklonális antitest kombinációjának köszönhetően egy bizonyos hormon (hCG) jelenlétét gyorsan és egyszerűen képes kimutatni. A hCG hormon a magzat a méhbe való beágyazódását követően választódik ki és megjelenik a vizeletben is. Rendkívüli érzékenységüknek köszönhetően (15 ml/Hcg) már a valószínűsíthető fogamzás 10. napjától számítva kimutatja a terhességet. Teljesen egyszerű, higiénikus, kényelmes és gyors kezelhetőség jellemzi. Az eredmény már 3 percen belül megbízhatóan leolvasható.

CSOMAG TARTALMA:

  • Speciális antitestekkel átitatott, a teszt eredményét jelző csík
  • Nedvszívó tampon
  • Kétrekeszes műanyag tartály a negatív vagy pozitív eredményhez és a helyes használat ellenőrzése érdekében.
  • Műanyagból készült, a higiénia megőrzésére szolgáló markolat és visszazárható tető.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
1. A legjobban reggel alkalmazható, az első vizeletet kell vizsgálni, mielőtt bármilyen folyadékot inna. Amennyiben napközben alkalmazza a tesztet, javasoljuk, hogy előtte 2 órán belül ne igyon, mert így elkerülhető a vizelet mesterséges felhígítása.
2. Vegyük ki a teszt csíkot a tartójából. A fólia tokban lévő szárító zsákocskának csak az a célja, hogy a teszt minőségét garantálja.
3. Ha a fólia tartót kinyitottuk, a vizsgálatot azonnal el kell végezni.
4. Vegyük le a védősapkát, ami a nedvszívó részt fedi.
5. Fogjuk meg a teszt csíkot a fogójánál, és tartsuk a végét a vizelet sugárba 10-15 másodpercig, amíg teljesen átnedvesedik.
6. Tegyük vissza a védősapkát a végére, és helyezzük egy száraz, vízszintes sima felületre. Az ellenőrző és kijelző ablakok felfelé nézzenek.
Öt perc múlva két mályva színű csík jelenik meg, egyik az ellenőrző ablakban, a másik az eredmény ablakban, s még a gyenge intenzitás is azt jelzi, hogy az eredmény pozitív tehát Ön nagy valószínűséggel terhes. 
Ha a színes sáv csak az ellenőrző ablakban jelenik meg, ez azt jelzi, hogy az eredmény negatív. Ebben az esetben Ön valószínűleg nem terhes. Viszont előfordulhat hamis negatív eredmény terhes nő esetében is, különösen a terhesség kezdetén. 
Megjegyzés: A teszt eredményét a használat után 10 percen belül le kell olvasni.
7. Ha az ellenőrző ablakban nem jelenik meg színes sáv, akkor a vizsgálat valamilyen ok miatt nem volt sikeres. Következtetést nem lehet levonni. Meg kell próbálni egy másik teszt-pálcát. 
8. Ha a vizsgálat eredménye negatív, de a menstruáció a szokásos nap után 3 nappal nem kezdődik el, próbáljunk meg ismét egy próbacsíkot. Amennyiben ez a második teszt is negatív, és még mindig nem kezdődött el a menstruáció, fel kell keresnie az orvosát. 
9. Hogy biztosak legyünk a terhesség megállapításában, javasoljuk, hogy az ILLA TESZT eredményét támasszuk alá orvosi véleményezéssel. 

FIGYELMEZTETÉSEK:
Ne használjuk az eszközt a lejárati időn túl. Tároljuk szobahőmérsékleten (15-25 C) Ne tegyük ki fagy hatásának. Ne nyeljük le. A fólia tartót csak a felhasználás előtt nyissuk ki. Gyógyszer beszedése vagy alkohol fogyasztása az eredményt nem befolyásolja, kivéve a hCG-t tartalmazó gyógyszer, melynek szedésekor hamis pozitív eredmény lehet.

Egészségmegőrzés professzionálisan

Gyógyászati eszközök és készítmények az egész családnak!