Kosár
Foot Care lábápoló termékek

Foot Care szilikon sarokbetét Small 2db

Nettó ár: 3075 Ft
Kedvezményes nettó ár: 1538 Ft
Kedvezményes bruttó ár: 1953 Ft

DIFFERENCIÁLT SZILIKON SAROKBATÉT

Használata: Két, differenciált sűrűségű szilikonból álló betét a sarok védelmére. A szilikon gél a sarok támasztópontján kisebb sűrűségű. Elnyeli a talajjal való érintkezés során keletkező ütközési energiát, és a lökéshullámok csillapításával csökkenti a gerincoszlopot érő terhelést. Csökkenti a fájdalmat sarokcsontsarkantyú (calcaneus sarkantyú) jelenléte esetén. Növeli a kényelmet azok számára, akik naponta több órát töltenek álló helyzetben. Bármilyen lábbelivel használható. A csomagban 2 db található.

Összetétel: Két differenciált sűrűségű szilikon gél.

Figyelmeztetések: Ne használja sérült bőrfelületen. A termék mosható és újra használható. A mosást langyos vízzel végezze. Gyermekektől elzárva tartandó. Használja egyszerre mindkét lábán a sarokbetéteket a dysmetria (az alsó végtagok eltérő hosszúsága) elkerülésére. Cukorbetegek és keringési betegségben szenvedők a termék használata előtt kérjék ki egy podológus vagy kezelőorvosuk tanácsát.

Mosási tudnivalók: A mosást kézzel végezze langyos vízben, semleges szappannal. Jól öblítse le, ne csavarja ki. Hagyja a levegőn megszáradni.

Egészségmegőrzés professzionálisan

Gyógyászati eszközök és készítmények az egész családnak!