Kosár
Foot Care lábápoló termékek

Foot Care börkeményedés csiszoló szivacs 1db

Nettó ár: 2325 Ft
Kedvezményes nettó ár: 1163 Ft
Kedvezményes bruttó ár: 1477 Ft

BŐRKEMÉNYEDÉS ELTÁVOLÍTÓ SZIVACS

NEDVES VAGY SZÁRAZ HASZNÁLAT, ERGONOMIKUS FORMA, TISZTÍTHATÓ, ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ

Jellemzők: A Foot Care bőrkeményedés eltávolító szivacs az elhalt bőrfelületek lecsiszolására kifejlesztett eszköz. Biztosítja a lábfej minden felületének puha és sima tapinthatóságát. Hosszúkás, ergonomikus formája könnyen kezelhetővé teszi, így alkalmas a lábfej bármely részének könnyed elérésére. A belső része puha, rugalmas anyagból készült, a kényelmes használat érdekében. A csiszoló szivacs használható nedves vagy száraz lábakon egyaránt. Használata során összpontosítson a bőrkeményedéses, kemény vagy elhalt bőrdarabok eltávolítására.

Figyelmeztetések: Az egészséges bőrfelületeket kerülje, és ne használja sérült, horzsolt, vérző bőrfelületen. Tartsa távol a gyermekektől. A cukorbetegek és keringési problémákkal küzdők egyeztessenek egy pedikűrössel vagy orvossal a termék használata előtt. A termék használata során fellépő fájdalom vagy túlzott irritáció esetén azonnal hagyja abba az alkalmazását.

Összetétel: Alumínium oxid felület, poliuretán hab belső.

Tisztítása: A termék mosható és újrafelhasználható. Mossa ki kézzel, langyos vízzel és enyhe szappannal. Öblítse ki alaposan. Levegőn szárítsa.

Egészségmegőrzés professzionálisan

Gyógyászati eszközök és készítmények az egész családnak!