Kosár
Dr. Wolz Szerv-erősítők

Dr. Wolz Thromboflow kapszula 20db

Nettó ár: 6019 Ft
Bruttó ár: 7644 Ft

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA

A normál trombocitafunkció fontos, az egészséges szív és vérkeringés érdekében.

A készítmény mely segít a normál vérlemezke aggregáció fenntartásában, ami hozzájárul az egészséges vérkeringéshez. Az anyag közvetlenül a természetből származik, nagyon könnyen emészthető, és nem befolyásolja a sérülések gyógyulásához szükséges véralvadást.

A készítmény a paradicsomból származó szekunder növényi anyagokban lévő több mint 30 vegyület speciális komplexét tartalmazza, amelyet szabadalmaztatott, kíméletes eljárás keretében nyernek ki.

Természetes készítmény, amely közvetlenül a vér összecsomósodásának okára hat.

Az Európai Élelmiszerhatóság (EFSA) egy új és szigorúan tudományos értékelési folyamatban igazolta ennek a hatóanyag-komplexnek az exkluzív, egészségre gyakorolt hatásmechanizmusát. A hatás már 1,5 órán belül megkezdődik, és 18 órán át tart – semmilyen más természetes termék nem rendelkezik ilyen összehasonlítható, azonnali és tartós, az egészséges vérkeringésre gyakorolt hatással.

A vérhígító gyógyszerekkel ellentétben a Dr. Wolz Thromboflow kapszulának nincs ismert mellékhatása. Nem helyettesíti az orvos által felírt vérhígító gyógyszert, azonban a kapszula az eltérő hatásmechanizmus miatt kiegészítő védelmet nyújt. Csökkenti a trombociták tapadását, és ezáltal csökkenti az összecsapódásra (aggregációra) való hajlamukat, és ily módon elősegíti az egészséges véráramlást.

  • a trombociták normál működésének megtartásához,
  • az egészséges vérkeringés érdekében,
  • vérellátási zavarok megnövekedett veszélye esetén,
  • megnövekedett koleszterinszint esetén, visszér-problémákban szenvedőknek,
  • dohányzóknak, cukorbetegeknek, túlsújosaknak, repülővel utazóknak.

Mitől alakulhat ki a trombózis?
A vér fontos feladata, hogy sérülés esetén lezárja a sebet. Ezt a feladatot a véralvadás segítségével végzi. Ennek során konkrétan az alábbiak játszódnak le: a vér legkisebb sejtjei, a vérlemezkék (trombocitáknak is nevezik őket) aktívvá válnak. Ez azt jelenti, hogy kis „csápokat” növesztenek, hogy megkapaszkodjanak az ér sérült falában, valamint a többi vérlemezkében. Az eredmény: a vér megalvad, és így lezárja a sebet.

Előfordulhat azonban, hogy a vérlemezkék akkor is aktiválódnak, ha nem áll fenn sérülés. Például akkor, ha a vérlemezkék az érben koleszterin-lerakódásba ütköznek. Az emberek bizonyos csoportjai esetén is nagyobb annak a veszélye, hogy a vérlemezkék ok nélkül aktiválódnak. Ez például dohányosok vagy túlsúlyosak esetén fordul elő. A kialakult „csápok” miatt a vérlemezkék „ragadósakká” válnak, azaz könnyen hozzátapadnak más vérlemezkékhez vagy az ér falához. A népnyelv ebben az esetben „sűrű vérről” beszél. A vérlemezkéknek ez a túlzott reakciója csomókat képez, és így trombózis kialakulásához vezethet.

Hogyan segíti elő a Thromboflow a vér egészséges áramlását?
Megakadályozza a vérlemezkék aktiválódását, és plasztikusan tartja őket, így könnyebben tudnak keringeni az erekben. Ezáltal jelentősen csökken annak a veszélye, hogy a vérlemezkék csomókká álljanak össze. A készítmény azonban ott nem avatkozik be, ahol a vér alvadására szükség van, vagyis a sérüléseknél.

Összetevők:
Paradicsomkivonat* (paradicsom, maltodextrin, elválasztószer: cellulóz), cellulóz kapszulahéj.
*standardizált paradicsomkivonat, WSTC II= vízben oldódó paradicsomkoncentrátum.

Alkalmazási javallat:
Naponta 1 kapszula egy pohár vízzel vagy más folyadékkal elfogyasztva. A cellulózkapszulák széthúzással kinyithatók, és tartalmuk elfogyasztható az étellel együtt is.

Figyelmeztetések:
A feltüntetett napi mennyiségeket ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény nem tartalmaz glutént, zselatint, laktózt, fruktózt, színezéket és tartósítószert.

Egészségmegőrzés professzionálisan

Gyógyászati eszközök és készítmények az egész családnak!