Kosár
Dr. Wolz Szerv-erősítők

Dr. Wolz Osteo-Coral-D3 kapszula 60db

Nettó ár: 8250 Ft
Bruttó ár: 10478 Ft

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA

Természetes kalcium forrás, Fosszilis  osztrigahéjból és korallokból, Megelőzés a D3 napvitaminnal, stabilizálás a K2 vitaminnal.

Speciálisan a csontritkulás dietetikai kezelésére alkalmas étrend-kiegészítő készítmény. Kalcium, D3-vitamin, K2-vitamin és nyomelemek a csontok szilárdsága érdekében.

A nap és a tenger természetes hatóanyagait tartalmazza: a fosszilis osztrigahéjból és korallokból származó kalciumot, D3 megelőző vitamint, K2 vitamint a csontok szilárdsága érdekében, valamint számos nyomelemet, pl. mangánt, rezet, cinket, fluort.

A kalcium nem csak számos sejtfunkció legfontosabb szabályozója, hanem a csontok legfontosabb ásványi alkotórésze is. A sejtek anyagcseréjében és a vérben lévő hiánya esetén kalcium oldódik ki a csontokból. Ez a csontritkulás kialakulásának legfontosabb tényezője. A D vitamin elősegíti a kalciumfelvételt a bélben, és így gondoskodik a szilárd csontokról. A K2 vitamint megakadályozza a csontok leépülését.

Összetevők: 
Fosszilis korallpor 48%, fosszilis osztrigahéj por 32%, növényi cellulóz kapszulahéj, K2-vitamin, cink-glükonát, mangán-glükonát, D3-vitamin 0,45%, réz-glükonát, B6-vitamin, nátrium-fluorid, folsav. A készítmény nem tartalmaz glutént, laktózt, zselatint, színezékeket és tartósítószereket.

Alkalmazási javallat: 
Naponta 3 x 1 vagy 1 x 3 kapszula, tetszés szerint itallal vagy gyümölcslével étkezés előtt vagy étkezés közben elfogyasztva.

Egészségmegőrzés professzionálisan

Gyógyászati eszközök és készítmények az egész családnak!