Kosár
Dr. Wolz Szerv-erősítők

Dr. Wolz Omega-3 Zsírsav kapszula 60db

Nettó ár: 6019 Ft
Bruttó ár: 7644 Ft

OMEGA-3 ZSÍRSAV ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA

Az Omega-3 zsírsav fontos a koleszterintudatos táplálkozáshoz az egészséges szív és vérkeringés érdekében.

Csak természetes forrásból, a koleszterintudatos táplálkozáshoz

Egy kapszula 500 mg hidegvízi tengeri halolajat tartalmaz, amely 300 mg nagy koncentrációjú Omega-3 zsírsavat rejt magában (ebből legalább 110 mg DHA és 165 mg EPA) és 15 mg E-vitamint tartalmaz.

Az omega-3 zsírsavak az esszenciális zsírsavak közé tartoznak, és naponta kell fogyasztani őket, mert gyorsan kialakul a hiányállapot. Az omega-3 zsírsavak, mint pl. az eikozopentaénsav (EPA) feltétlenül szükséges a létfontosságú szöveti hormonok (eikozanoidok) képzéséhez. Ezek a szöveti hormonok részt vesznek a zsíranyagcsere, a vérkeringés, a vérnyomás szabályozásában és a gyulladásos reakciók elnyomásában, ezért nagyon fontosak a szervezet számára. Az omega-3 zsírsavak bevitele táplálék-kiegészítőként különösen kedvezően hat a koleszterin anyagcseréjére.

A nyílt tengeri halak különösen gazdagok omega-3 zsírsavakban. Mivel nem mindenki eszik naponta halat, ezért javasolt, a hideg vizekben élő tengeri halakból származó omega-3 zsírsavakat kapszula formájában a szervezetbe juttatni.

A Dr. Wolz Omega-3 kapszula 300 mg zsírsavat tartalmaz, mely heti 2-3 halfogyasztásnak felel meg. Az optimális kombinációt a borágóból és a hideg vizekben élő halakból származó telítetlen zsírsavak adják.

Összetevők: 
Hidegvízi tengeri halolaj koncentrátum 67%, zselatin kapszula, E-vitamin.
A készítmény nem tartalmaz glutént, laktózt, koleszterint, színezékeket és tartósítószereket.

Alkalmazási javallat: 
Naponta 1 kapszula, tetszés szerint itallal vagy gyümölcslével étkezés előtt vagy étkezés közben elfogyasztva.

Egészségmegőrzés professzionálisan

Gyógyászati eszközök és készítmények az egész családnak!