Kosár
Dr. Wolz Szerv-erősítők

Dr. Wolz Gelenk Komplex Ízület kapszula 80db

Nettó ár: 7138 Ft
Bruttó ár: 9065 Ft

IZÜLETVÉDŐ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA

Összes ízület vitalizálása, 1000 mg Glukozamin, 500 mg Kondroitin, 300 mg Omega-3 zsírsav

Az ízületek mozgékonysága érdekében kifejlesztett speciális étrend-kiegészítő készítmény, magas glukozamin, kondroitin és omega-3 zsírsav tartalommal.

A napi táplálkozás nem mindig biztosítja az ízületek mozgékonyságához szükséges anyagokat. Vannak olyan életkörülmények, amelyek különösen igénybe veszik az ízületeket, mint pl. az életkor, a túlsúly vagy a nehéz fizikai munka és bizonyos egyoldalú táplálkozási formák.

Az ízületek felületét a porcok sima és elasztikus védőréteggel vonják be, hogy az ízületek súrlódásmentesen csúszhassanak, és puffer funkciójukkal képesek legyenek felvenni az ütközéseket. Erről a tulajdonságról a porcsejtek (kondrociták) gondoskodnak, amelyek az ízületek „kenésére” szolgáló kollagént és proteoglikánt adnak le. Ezek a porcsejtek nem állnak kapcsolatban a vérrendszerrel, hanem az ízületi folyadékból táplálkoznak. Ezért a porcsejteknek nagyon jó belső tápanyagellátásra van szükségük.

A Dr. Wolz Gelenk Komplex kapszula ezt a tápanyag ellátást biztosítja.  Speciális készítmény mely kifejezetten az ízületek mozgékonyságához és a porcok megfelelő működéséhez szükséges.

Összetevők:
Omega-3 zsírsav kapszula: Hidegvízi tengeri halolaj koncentrátum 67%, zselatin kapszula, E-vitamin.
Összetevők: Gelenk Komplex kapszula: Glukozamin 57%, kondroitin 28%, növényi cellulóz kapszulahéj, C-vitamin 2%, természetes E-vitamin 0,7%, folsav.

Alkalmazási javallat: 
A kombinált csomag 2 különböző fajtájú blisztert tartalmaz, amelyek különböző színű és hatásmechanizmusú kapszulák. Vegyen be naponta 1 x 3db Gelenk Komplex kapszulát és 1db Omega-3-zsírsav kapszulát együtt, tetszés szerint itallal vagy gyümölcslével étkezés előtt vagy étkezés közben elfogyasztva. A kapszula tartalma ételben is elkeverhető.

Egészségmegőrzés professzionálisan

Gyógyászati eszközök és készítmények az egész családnak!