Kosár
Rólunk
  Vissza

MASTER-PHARMA KFT. ALAPÍTÁSA

A társaságot 2003-ban alapítottuk családi vállalkozásként, melyben egyértelmű célként határoztuk meg, hogy a magyarországi egészségügyi szektor számára biztosítunk prémium kategóriás, kifogástalan minőségű egészségmegőrző készítményeket.

2004 májusában, hosszas előkészítést követően megkezdtük az olasz Pietrasanta Pharma S.p.A. vállalat első termékeinek magyarországi forgalmazását. Kezdeti időszakban 35 féle  Master-Aid sebápoló termék piacra vitelét indítottuk el, majd nagyon rövid idő alatt a termékek nagy sikert arattak a hazai betegek körében. Mára több mint 120 különböző sebápoló és gyógyászati terméket forgalmazunk a gyógyászati szektor számára, és elmondhatjuk, hogy a kiváló minőségnek és megbízhatóságnak köszönhetően a Master-Aid sebápoló termékek a folyamatosan növekvő igény mellett, egyre nagyobb népszerűségre tettek szert.

2012 januárban az egyedülálló termékeket gyártó német Dr. Wolz Zell GmbH. vállalat termékeinek a forgalmazását is megkezdtük. A Dr. Wolz termékek forgalmazásával, olyan magyarországon egyedülálló készítmények elérését tettük lehetővé a hazai betegek számára, mellyel biztosítani tudjuk az egészségmegőrzést a legtisztább és legkiválóbb étrend-kiegészítőkkel. A Dr. Wolz készítményekben található hatóanyagok mennyisége és szinergiája a kategória legmagasabb minőségét képviseli.

A magyarországi forgalmazás stratégiai és működési elveiben hűen követjük a gyártó vállalatok irányelveit. Hivatásunk és kötelességünk, hogy garantáljuk a termékek nemzetközi elismertsége mellett a hazai betegek és fogyasztók számára is a termékek elérhetőségét, mellyel biztos megelégedettséget teremtünk számukra.

HAZAI BETEGEINK és felhasználóink az ország bármely gyógyszertárában elérhetik, megvásárolhatják termékeinket, és természetesen Webáruházunkon keresztül közvetlenül is kiszolgálunk mindenkit.

VISZONTELADÓINKKAL az ország minden pontján elérhető területi képviselőink tartják a kapcsolatot, segítséget nyújtanak a termékeink megismerésében, felhasználásában. Számtalan kedvező lehetőséget biztosítanak a továbbértékesítéshez, és természetesen Webáruházunkon keresztül is tudjuk biztosítani számukra a kedvező vásárlási lehetőséget.

ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK munkatársai kézséggel állnak minden ügyfelünk rendelkezésére. Bármilyen termékünk tulajdonságával, felhasználásával kapcsolatban segítséget nyújtanak. Amennyiben regisztrációval illetve vásárlással kapcsolatos kérdése van, szintén bizalommal fordulhat munkatársainkhoz.

Elérhetőség

Professzionális termékek az ország minden pontján

  Vissza

Területi képviselők

Területi képviselőink az ország minden pontján elérhetőek. Tartják a kapcsolatot a gyógyszertárakkal, gyógynövény boltokkal és egyéb viszonteladóinkkal. Segítséget nyújtanak a termékeink megismerésében és számtalan kedvező vásárlási lehetőséget és akciós ajánlatot biztosítanak.

MEGRENDELÉSEK FELVÉTELE: Területi képviselőink felveszik a viszonteladóink megrendeléseit és továbbítják a kívánt nagykereskedőhöz. Amennyiben bármelyik partnerünk további információt szeretne vagy közvetlenül regisztrálna webáruházunkba kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.

KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉS: Azoknak a partnereinknek, akik nem állnak szerződéses kapcsolatban egyetlen nagykereskedőnkkel sem, szintén biztosítani tudjuk a termékeink elérhetőségét. Területi képviselőink nekik is segítséget nyújtanak a termékeinkkel kapcsolatban, tájékoztatást adnak az esetleges közvetlen regisztráció, kiszállítás illetve szerződéskötés feltételeit illetően.

TERÜLETI KÉPVISELŐINK ELÉRHETŐSÉGE:

Neuhauser László: +36-20-569-8470 (Pest - Csongrád megye)

Bikki Máté: +36-20-329-0557 (Pest - Nógrád megye)

Szilágyi Szilvia: +36-20-569-8445 (Pest megye)

Papp Zoltán: +36-20-572-2380 (Veszprém - Fejér - Komárom-Esztergom megye)

Szakos Judit: +36-20-569-8455 (Zala - Vas - Győr-Moson-Sopron megye)

Somogyi Andrea: +36-20-250-1556 (Baranya - Tolna - Somogy - Bács-Kiskun megye)

Ferencz Árpád: +36-20-588-5050 (Heves - Jász-Nagykun-Szolnok - Borsod-Abaúj-Zemplén megye)

Dr. Bozsányi Judit: +36-20-569-8500 (Hajdú-Bihar - Szabolcs-Szatmár-Bereg - Békés megye)

Megbízható és gyors kiszolgálás

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére

  Vissza

Ügyfélszolgálat

Központunkban lévő munkatársaink készséggel állnak minden ügyfelünk rendelkezésére. Bármilyen termékünk tulajdonságával, felhasználásával kapcsolatban segítséget nyújtanak. Amennyiben regisztrációval illetve vásárlással kapcsolatos kérdése van, szintén bizalommal fordulhat munkatársainkhoz.

Természetesen webáruházunkon keresztül biztosítani tudjuk a termékeinket minden hazai betegnek, felhasználónak, illetve viszonteladónak. Viszonteladóink a webáruházunkon keresztül is részesülnek a részükre biztosított kedvezményekben. Rendkívül gyorsan, és megbízhatóan teljesítjük a megrendeléseket.

INGYEN szállítjuk ki a kedvezményekkel csökkentett nettó 30 000.-Ft feletti megrendeléseket. A regisztrációról és a megrendelések leadásáról a Vásárlási információknál tudhat meg többet.

ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK ELÉRHETŐSÉGE.

Béres Timea: (kereskedelmi asszisztens) +36-20-932-3978

Nyírí Brigitta: (kereskedelmi asszisztens) +36-20-593-4333