Kosár
Dr. Wolz
  Vissza

Egészség a természetből

Csak természetes alapanyagok
Minden készítmény olyan természetes, biológiai hatóanyagokat tartalmaz, amelyek kizárólag természetes eredetűek, hiszen az anyagok jobban hatnak, ha a szervezet természetes formájukban veszi fel őket.

Kíméletes gyártástechnológia
Előállításuk nagy ráfordításigényű eljárássokkal történik, kizárólag sajtolással, préseléssel és szárítással nyerjük ki az értékes hatóanyagokat a kiváló minőségű természetes alapanyagokból. Hőkezelést nem alkalmazunk.

Szinergikus hatás
Az is fontos szempont, hogy a hatóanyagokat ne egyenként, monoszubsztanciaként vegyük magunkhoz, hiszen a jól kombinált hatóanyagok együttes hatása nagyobb mintha külön-külön hatnának, így a hatóanyagok szinergiája döntő fontosságú.

Káros anyagoktól mentes
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a biológiai alkotórészek a természetből származzanak, és a káros anyagoktól mentesek legyenek. A készítmények nem tartalmaznak glutént, laktózt, színezéket és tartósítószert.

Ellenőrzött minőség

Természetes összetevők és biológiailag aktív hatóanyagok

  Vissza

Szívünkön viseljük a minőséget

Angela Wenzel-Wolz és Dr. Georg Wolz egyetlen célja: "hogy a lehető leghosszabb ideig segítsük az emberek életminőségének a megőrzését a természetes és bizonyítottan hatékony készítményeinkkel."

Angela Wenzel -Wolz: "Édesapám (Siegfried Wolz). Dr. Feodor Lynen professzor Nobel-díjas tudóssal együtt vett részt az élesztősejtek izolálásában. 1969-től kezdve kutatta és tenyésztette saját vállalkozásában az enzim-élesztősejteket. Merész úttörőként eltántoríthatatlanul meg volt győződve arról, hogy az enzim-élesztősejtekkel jelentősen hozzájárulnak az emberi test sejtjeinek egészséges táplálásához, mint a teljes szervezet egészségmegtartásának alapjához. A testvérem, Dr. Georg Wolz és jómagam is nagyon örülünk annak, hogy folytathatjuk édesapánk életművét. A Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek különlegessége abban rejlik, hogy hihetetlenül gazdagok létfontosságú enzimekben, vitaminokban, ásványi anyagokban és értékes nyomelemekben.”

Dr. Georg Wolz: "Az édesapánk által kifejlesztett különleges gyártási eljárás segítségével az enzim-élesztősejtek értékes hatóanyagai biológiailag aktívak maradnak. Az emberi test könnyebben képes felvenni a biológiai hatóanyagokat, mint a szintetikus anyagokat. Fontos, hogy megtartsuk a hatóanyagok természetes biológiai hatását. Ez is az oka annak, hogy a Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek soha nem kaphatók „száraz” formában, azaz tabletta vagy por alakban. Az az izgalmas a Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtekben, hogy pontosan ott nyújtanak támogatást az emberi testnek, ahol az erő és a teljesítőképesség ered: az emberi test sejtjeiben. A Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek a mitokondrium, a sejtekben lévő „erőmű” életelixírje. Védelmet nyújtanak a szabad gyökök ellen és a testsejtek táplálékát jelentik."

Szívünkön viseljük a minőséget!

A Dr. Wolz Zell GmbH rendelkezik a nemzetközileg elismert DIN EN ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszerrel, melynek során első helyen áll az ügyfélorientáltság, valamint a termelési folyamatok ellenőrzése és átfogó jobbítása. Fontos az élelmiszeriparra vonatkozó biztonsági rendszer, melyet a tanúsított HACCP koncepció garantál, így az esetleges mikrobiológiai, vegyi és fizikai veszélyforrások már a gyártás alatt felismerhetők, és kiküszöbölhetők.

Ott hat, ahol kell

A szervezet erősítése a sejtekből kiindulva

  Vissza

Enzim-élesztősejt

Mik azok az enzimek?
Az enzimek – az élet gyújtószikrái – olyan fehérjék, amelyek lehetővé teszik az anyagcsere-folyamatokat a szervezetben. Az emésztéshez is szükségesek, új biológiai vegyületeket hoznak létre, szabályozzák az anyagcserét, vagy eltávolítják a sejtekből a „hulladékot”.

Mik azok a Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek?
A Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek felépítése hasonló az emberi sejtekéhez, és azokkal szoros rokonságban is állnak. A gyártás során ezeket a Dr. Wolz® Enzim-élesztősejteket nem hevítjük és nem hőkezeljük, így az enzimek aktívak maradnak. Az enzimek olyan biológiai katalizátorok, amelyek nélkül az élet nem lehetséges. Sokféle biológiailag aktív alkotórész kötődik a Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtekhez. Az élesztőknek különböző fajtáik vannak. A sütőélesztő erjesztő hatású, a sörélesztő a sörfőzés hulladéka, amelynek azonban magas a vitamintartalma. A Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek ezzel szemben tele vannak értékes alkotórészekkel. Számos aminosavat, vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet és enzimet tartalmaznak. Ennek oka az, hogy gyümölcslén tenyésznek, és a természetes folyékony médiumukra töltjük vissza őket. Így biológiailag aktívak maradnak, és teljes energiájukat a test rendelkezésére bocsátják. Az élesztősejtek különösen vékonyfalúak, így a szervezet könnyen fel tudja venni és hasznosítani tudja őket.

Ott hatnak, ahol az erőnk keletkezik: minden egyes testi sejtben.  


Mit tartalmaznak a Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek?
A Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek mindent tartalmaznak, amire az ember testi sejtjeinek szüksége van: esszenciális aminosavakat, vitaminokat, a sejtek építőköveit, pl. nukleotidokat, glutationt, koenzimeket és az enzimekhez kötődő nyomelemeket. Az emberi sejtekhez való hasonlóságuk garantálja a jó felszívódó-képességüket. A Dr. Wolz® Enzim-élesztősejtek – az emberi test sejtjeihez hasonlóan – kis biokémiai laboratóriumokként működnek.