Kosár
Foot Care lábápoló termékek

Foot Care bütyök és harántboltozat - védő Small 1db

Nettó ár: 4363 Ft
Kedvezményes nettó ár: 2182 Ft
Kedvezményes bruttó ár: 2771 Ft

KOMBINÁLT BÜTYÖK ÉS HARÁNTBOLTOZAT-VÉDŐ PÁRNA

Használata: Puha és kényelmes, rugalmas szövetből és szilikon gélpárnából álló bütyök- és harántboltozat-párna a bütyök és a lábközép védelmére. A szilikon gél enyhíti a talp elülső részének fájdalmát, miközben masszírozással enyhíti a gyulladt bütyök fájdalmát. A vékony és ergonómikus védőpárna bármilyen lábbelivel használható. A varrások és a szövet alakja biztosítja a gél helyes pozicionálását és a maximális kényelmet. A csomagban 1 db található.

Összetétel: orvosi tisztaságú (paraffin) olaj, poliamid, Lycra, polimer gél.

Figyelmeztetések: Mindkét lábon használható (kifordítható védőpárna). Ne használja sérült bőrfelületen. Naponta maximum 16 órán keresztül használható. A termék mosható és újra használható. Gyermekektől elzárva tartandó. Cukorbetegek és keringési betegségben szenvedők a termék használata előtt kérjék ki egy podológus vagy kezelőorvosuk tanácsát.

Mosási tudnivalók: A mosást kézzel végezze langyos vízben, semleges szappannal. Jól öblítse ki, ne csavarja ki. Mosógépben mosható 30°C alatti hőmérsékleten. Használjon mosóhálót. Hagyja a levegőn megszáradni.

Egészségmegőrzés professzionálisan

Gyógyászati eszközök és készítmények az egész családnak!